Telefoonservice

U kunt op ieder gewenst moment, tijdens kantoortijden, gebruik maken van 2foon door uw telefoon naar ons door te schakelen. Wij beantwoorden uw telefoongesprekken met uw eigen bedrijfsnaam en presenteren ons als uw telefoniste.

Wanneer uw bedrijf gebeld wordt, verschijnt op ons display uw bedrijfsnaam en de wijze waarop wij uw telefoonlijn aannemen.

Waar mogelijk beantwoorden wij vragen, ondernemen direct actie of geven aan dat u tijdelijk niet bereikbaar bent.

Terugkoppeling zoals u het wilt

2foon koppelt ieder beantwoord gesprek terug. Per gesprek wordt het tijdstip, de naam van de beller, inhoud van het gesprek en de gewenste vervolgactie (zoals terugbellen) vermeld. U ontvangt deze informatie in een rapportage per mail. 

 

 

Extern doorverbinden

Wij kunnen ieder telefoongesprek dat wij aannemen doorverbinden naar een extern nummer. Dat kan bijvoorbeeld naar een collega binnen uw bedrijf, maar ook naar uw mobiele nummer. 

Is het externe telefoonnummer niet bereikbaar, dan koppelen wij de informatie aan u terug, zodat uw klant of relatie op een later moment door u of uw collega(‘s) kan worden teruggebeld. U kunt ervan verzekerd zijn dat een urgent telefoontje direct aan u wordt teruggekoppeld.  

Uw persoonlijke voicemail voor- en na kantoortijd

Wij ontvangen va u de tekst voor het in te spreken voicemail bericht. Vervolgens spreken wij de tekst duidelijk verstaanbaar, professioneel en vriendelijk in. Ingesproken berichten worden de volgende werkdag direct door ons beluisterd. Wij ondernemen de gewenste actie of sturen het bericht direct aan u door.